Contact: d i e t e r b r u l s @ g m a i l . c o m

 
 

Bij geen dagelijkse update: klik hier

deze week

vorige week

voor tekeningen naar dieterbruls.nl

 
     
 

Week 32

 
     

Voorpagina

 

 

   
  Voor donderdag 12 t/m donderdag 19 augustus klik hier.  
     
  Woensdag 11 augustus 2021  
     
   
     
   
  Aflevering 95 [518]  
 

Gewicht: 59,2

Temperatuur: 36

Geen symptomen

 

Komkommer-nieuws

Na The Quaran Times en The New Normal Times ga ik nu ook The Vaccinated Times stopzetten. Tijd voor weer iets anders.

Mijn temperatuur is al die tijd ongeveer gelijk gebleven, ik had gelukkig nooit symptomen en er gingen (maar) 7 coronakilo's vanaf.

 

 
 

Nieuws is er toch niet op dit moment: de NOS opent met een diepte-interview met de mevrouw bij wie de foutief ontvoerde man uit Gouda 's nachts (het was kwart voor een) aanbelde. Dat haar baby wakker was geworden. De rest van de straat had niet open gedaan en had smoezen van vast slapen (het was kwart voor een).

En verder horen we dat Robin, het in een Robin Hood minstrelenpakje gehulde hulpje van Batman in de nieuwe strip een afspraakje met een jongen heeft. Maar goed, dat zagen we al jaren aankomen. 

Morgen begint de wereld weer.

 
     
  Dinsdag 10 augustus 2021  
     
   
     
   
  Aflevering 94 [517]  
   
     
     
  Maandag 9 augustus 2021  
     
   
     
   
  Aflevering 93 [516]  
     
 

Quo vadis Saida?

Quo vadis, Aida? draait nog in de bioscoop en er wordt inmiddels hard gewerkt aan een deel 2. Voor wie de film niet kent, hij speelt tijdens de val van Srebrenica en schildert het lot van de tolken en andere natives die voor de VN werkten.

Het vervolg zal zich afspelen in Kabul, waar de tolken en anderen nog niet de kans hadden deel 1 te zien en dus niet gewaarschuwd waren. En als het aan de oprukkende Taliban ligt zullen ze toekomstig ook niet meer naar de bioscoop gaan. Quo vadis. Saida?

 

Het westen gaat ondankbaar met zijn helpers om. De aanstaande dood van de tolken van Kabul is een late erfenis van Trump.

Niet dat Nederland het zoveel beter doet. Wij zochten getuigen die het aandurfden te verklaren tegen Rusland in de MH17-zaak. Er meldden zich er twee. En die geven we geen asiel, nee: we sturen ze terug naar Rusland.

Wedden dat die de hele terugvlucht hopen dat ze met een Buk-raket afgeschoten worden?

 
     
     
 

(c) 2000-2021 Dieter Bruls