Contact: d i e t e r b r u l s @ g m a i l . c o m

 
 

Bij geen dagelijkse update: klik hier

deze week

vorige week

voor tekeningen naar dieterbruls.nl

 
     
 

Week 42

 
     

 

 
     
  Zondag 20 oktober 2019  
     
   
     
 

Daglink

Misschien moet ik eens een serie covers doen: het Balanescu Quartet speelt Kraftwerks Autobahn.

 
     
  Zaterdag 19 oktober 2019  
     
   
     
   
     
  Vrijdag 18 oktober 2019  
     
   
     
  Donderdag 17 oktober 2019  
     
   
     
 

Daglink

Er is een Brexitdeal tot komende zaterdag! Gelukkig is er ook een definitieve oplossing. Bekijk het ook eens van de andere kant!

 
     
  Woensdag 16 oktober 2019  
     
   
     
 

Daglinks

Jongere generaties kennen het volgende niet en mijn eigen generatie is het vergeten of durfde niet: de Transit naar Berlijn (Duits!). - Andere mensen luisteren naar vogeltjesgeluiden om tot rust te komen: ik zweer bij theoretische natuurkunde zoals dit. Het is heerlijk geen enkel referentiepunt met de dagelijkse werkelijkheid te hebben.

Toch iets anders nodig? The Pirates speelden eerst met Johnny Kidd maar die ging dood. Ze bleven spelen in kleine clubs zoals de Hope and Anchor in London en dat keldertje waar de bands optraden dat was zo laag: ik kon rechtop staan, langere mensen niet en het zweet gutste van de muren. - She Said en dan niet het boek (overigens lijkt me dat aan te raden) maar het nummer van Hasil Adkins (video niet voor menselijke consumptie).

 
     
  Dinsdag 15 oktober 2019  
     
   
     
   
     
  Maandag 14 oktober 2019  
     
   
     
 

Bijschrift: Lees het Volkskrant-artikel van Yvonne Hoffs van 15 mei 2019 over dat een groot deel van de Europese inkomenssteun naar Nederlandse boeren gaat die meer dan bovenmodaal verdienen. 60% van de boeren hebben dankzij die subsidies een hoger inkomen dan de doorsnee werkende Nederlander. Ik kan niet direct naar dat artikel linken want de Volkskrant gebruikt erg lange links die mijn zeer verouderde websitepublishing-programma niet aankan.

 
     
 

Daglinks

Weer wat nieuwe tekeningen geplaatst. En dan nog een verontrustende film over macht als machtssystemen zich staande proberen te houden. Een in de Tweede Wereldoorlog geplaatste Hauptmann von Köpenick. En tevens een waar gebeurd verhaal.

 
     
 

(c) 2000-2019 Dieter Bruls