Contact dieterbruls en dat dan bij gmail met .com erachter

 
 

Bij geen dagelijkse update: klik hier

deze week

vorige week

voor tekeningen naar dieterbruls.nl

 
     
 

Week 14

 
     

 

 
     
  Zondag 7 april 2019  
     
   
     
   
     
   
     
  Zaterdag 6 april 2019  
     
   
     
  Vrijdag 5 april 2019  
     
   
     
  Donderdag 4 april 2019  
     
   
     
 

Daglinks

Nu heeft de First Idiot weer verklaard dat windmolens kanker veroorzaken en zelfs Republikeinen weten niet hoe ze dat weer recht moeten breien. Gisteren wilde de windmolensbevechter Don Quichote de hele Mexicaanse grens dichtgooien (dus zonder muur) en verklaarde hij opeens dat zijn vader een Duitser is. De geboorteoorkonde zegt echter dat zijn vader - wat we al wisten - gewoon uit New York komt en dat nota bene door iemand die jarenlang volhield dat Obama geen Amerikaan was en dat zijn geboorteakte vervalst was. En dan dat hij voortdurend sinaasappel zegt waar hij origine moet zeggen. Een vrij neutrale bron deze keer maar eens over dat hij naar eigen zeggen heel normaal is (en dat is weer eens wat anders dan zeggen dat hij heel bijzonder is).

Tot besluit zingt dus ons koor een nummer van de Sex Pistols voor hem.

 
     
  Woensdag 3 april 2019  
     
   
     
   
     
 

Daglink

De bovengenoemde biografie onder andere vertaald door Natasha Gerson, van wie ik vroeger nooit had kunnen bevroeden dat ze nog eens een Churchill biografie zou vertalen. Een recensie.

 
     
  Dinsdag 2 april 2019  
     
   
     
 

Daglinks

De aloude discussie: eerst komt het vreten en dan het papier. Verder een kleine uitleg bij het Mueller Report van gisteren door David Pakman. Verder wachten we nog op antwoord uit London: een koor zingt The Clash. En als laatste een tramrit van Heerlen naar Kerkrade in 1945. Muziek nog. Ik weet overigens niet of deze video ooit gezien werd: je luisterde vroeger muziek en meer niet.

 
     
  Maandag 1 april 2019  
     
   
     
   
     
 

Daglink

The Damned's Neat Neat Neat is eens wat anders dan No No No No. Elvis Costello droeg zijn coverversie op aan Rat Scabies, de drummer van The Damned uit een aard van kameraadschappelijke vete. Allemaal uit de tijd dat we nog muziek uit Engeland importeerden... Misschien dat er toekomstig weer wat te importeren valt: een crisis is altijd goed voor de Engelse muziek.

 
     
     
 

(c) 2000-2019 Dieter Bruls