Contact dieterbruls en dat dan bij gmail met .com erachter

 
 

Bij geen dagelijkse update: later

deze week

vorige week

voor tekeningen naar dieterbruls.nl

 
     
 

Week 3

 
     

 

 
     
  Zondag 20 januari 2019  
     
   
     
   
     
  Zaterdag 19 januari 2019  
     
   
     
 

Dagliederen

Disco? Disco. Mits je het verband met het volgende U2-nummer weet. Te makkelijk. Iets anders: laat John Lennon, Eric Clapton en de drummer van Jimi Hendrix samen spelen en dan erachter komen dat je geen bassist hebt. Dat moet Keith Richards dan maar doen. En wat is het verband met dit nummer? Ook te makkelijk.

 
     
  Vrijdag 18 januari 2019  
     
   
     
  Donderdag 17 januari 2019  
     
   
     
   
     
  Woensdag 16 januari 2019  
     
   
     
 

Dagpreek

Het is januari, de kerstspullen zijn net weg en de chocolade paaseitjes liggen alweer in de schappen voor iedereen met goede voornemens. Om me heen is iedereen moe, het is koud, iedereen vreest die eerste energierekening, mensen kunnen nu eenmaal niet denken bij kou dus gelukkig is er dan Stephen Fry.

 
     
  Dinsdag 15 januari 2019  
     
   
     
 

Dagpreek

Alhoewel ik vind dat als je het feestje verlaat je de deur netjes achter je dicht moet doen, heb ik nog wel een tip voor de Britten over de Ierse kwestie: Noord Ierland weer bij de Republiek Ierland. En in een wereld waar we muren bouwen terwijl de regen met bakken door het dak komt zullen de Schotten de Muur van Hadrianus best van zijn monumentale waarde willen ontdoen. En dan kunnen die Engelsen ongestoord verder met links rijden, afwijkende schroef- en schoenmaten en Franse frietjes als groente. O ja en viezigheid als Marmite op toast smeren en dat tea noemen. En het land overzee van Trump worden.

Goodbye English Rose.

 
     
  Maandag 14 januari 2019  
     

 

 
     
 

Dagpreek

Trump is overal een expert in en zo niet is dat fake news. Maar goed, het leven is dan ook niet zo complex.

Muziek: ik wist niet dat The Style Council wielrenfilmpjes maakte. Maar ga je toch liever met het ov, dan kan je hier precies zien waar hij is. Tenminste, dat real time klopt niet helemaal: ik hoorde net een tram langs gaan die nog op de vorige halte stond.

 
     
     
     
 

(c) 2000-2019 Dieter Bruls